Europa Conference League

Εκόνγκ: «Έτοιμος να βοηθήσω εάν ο ΠΑΟΚ πάει στον τελικό του Conference League»

Αισιόδοξος πως μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα του αναμενόμενου από τον τραυματισμό του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ δεν θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν από τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο ίδιος σε δηλώσεις εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ακριβώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως είναι λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να συνεισφέρει, εφόσον οι Θεσσαλονικείς φτάσουν στον τελικό του Europa Conference League!

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ
», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Εκόνγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x